Nieuw verkooppunt: Plus De Weerd in Peize!

Opnieuw hebben we een mooi nieuw verkooppunt voor onze heerlijke zuivel! In de schappen van de Plus supermarkt in Peize vind je onze melk, karnemelk, vla en (vruchten)yoghurt en -kwark. Kom snel langs en geniet!  

Onze zuivel bij Aardbeienkwekerij Poelman in Zevenhuizen!

Met ingang van het paasweekend, als het aspergeseizoen voor de familie Poelman in Zevenhuizen weer begint, is onze heerlijke boerenzuivel en rauwmelkse kaas ook bij hen in de winkel verkrijgbaar! En wanneer hun aardbeien zover zijn, vind je die bij ons in de winkel. Een prachtige samenwerking tussen de familie Poelman en Westerleane! Je vindt de […]

Gewijzigde openingstijden!

Onze openingstijden voor de vrijdag zijn gewijzigd! Met ingang van 1 mei is de winkel op vrijdag geopend van 13.00-18.00!    

Vakantie

Van vrijdag 19 april tot en met vrijdag 3 mei is onze boerderijwinkel gesloten. Dinsdag 7 mei staan we weer voor je klaar!

Drie-gangen zuivelmenu!

Drie-gangen zuivelmenu bij Resto VanHarte in Groningen! Donderdag 21 februari was Geertje aanwezig bij Resto VanHarte aan de Paradijsvogelstraat 10 in Groningen om zichzelf, de boerderij en de producten voor te stellen en vragen te beantwoorden. In het sociaal buurtrestaurant werd vervolgens een heerlijk drie-gangenmenu bereid met onze zuivel. Natuurlijk schoof Geertje zelf ook aan! […]