Hoe het begon …

In de zomer van 2014 begon Geertje in eigen keuken met het maken van yoghurt voor eigen gebruik. Een gezin met vier kinderen en alle zes gek op toetjes … daar konden we zelf wel wat mee want we hadden de basis (de melk) immers volop op eigen erf staan!
Na flink wat uitproberen en testpanels inschakelen begonnen we in december 2014 met het verkopen van de yoghurt; deze was simpelweg te lekker om niet te delen!
De yoghurt vond de weg naar menig keukentafel, het assortiment werd uitgebreid met vruchtenyoghurt en af en toe vla … en zo werd het zowaar gewoon een serieus iets!

In 2016 heeft Geertje haar baan als officemanager bij een administratiekantoor opgegeven om haar hart te volgen; het maken van zuivel van de hoogste kwaliteit.
De bouw van een hoogwaardige productieruimte in de schuur volgde in 2017.

Hier maken we onze heerlijk ouderwetse zuivel;
de kennis van nu met de smaak van vroeger!

Begonnen we met pannetjes van 8 liter, ondertussen werken we met twee pasteurketels waarmee we 800 liter per keer kunnen verwerken. Vandaag de dag vindt wekelijks zo’n 1.500 liter aan verschillende zuivelprodcuten de weg naar steeds meer keukentafels en ook naar horeca-ondernemingen, zorginstellingen en bedrijfskantines.